Tulostus­ohjelmat

 

 

AJURIT

Muovikorttitulostimilla korttien tekeminen eri tarkoituksiin on helppoa ja nopeaa. Tulostimien mukana tulevien ajureiden avulla saat tulostimen tietokoneesi tulostinvalikkoon ja näin pystyt tulostamaan kaikilla toimisto-ohjelmillasi muovikortteja.

TULOSTINVALMISTAJIEN OHJELMAT

Tarkoituksenmukaisempaa on kuitenkin käyttää ohjelmaa, joka nimen omaan on suunniteltu vaikkapa yrityksen kuvallisten henkilökorttien tekemiseen. Näitä ohjelmia on tarjolla lähes jokaisella korttitulostimien valmistajalla ja moni niistä on jopa ilmainen.

AMMATTILAISOHJELMAT

Tulostusohjelmien valmistukseen keskittynyt yritys tarjoaa kuitenkin monipuolisimmat vaihtoehdot korttien tulostamiseen. Esimerkkinä näistä ohjelmista on tulostimista riippumaton edustamamme CardExchange Solutions. CE-ohjelmistot ovat monipuolisia ja käyttötarpeiden kasvaessa päivitettäviä seuraaviin versioihin, joten maksat vain tarpeellisista ominaisuuksista.

IDonline

Helpoin tapa korttien hankintaa on kuitenkin tilata kortit palveluna, jolloin käytössäsi on korttien hallinnointijärjestelmä IDonline, jonka käyttöön tarvitset vain käyttäjätunnuksen ja salasanan. Ohjelmistoasennuksia ei tarvita.

New Tide myynti auttaa kaikissa tapauksissa, selkokielellä ja asiakkaan parasta ajatellen. Ollaan yhteydessä!

Kiinnostuitko?

Viimeisimmät Twiitit

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

  • Osoite: Hiekkamäentie 8, 01150 Söderkulla

  • Asiakaspalvelu: (09) 25 163 163

  • Sähköposti: info@tide.fi